ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA JE LEPŠA OD SVIH NJEGOVIH LJUBAVNICA: Najarogantniji čovek na svetu upravo je SRUŠIO INTERNET jednim videom!

0

Zlatan Ibrahimović jejedan od ponajboljih fudbalera na svijetu iako je prije nekoliko dana napunio 41 godinu još uvijek igra odlično. Oni koji ga lično ne poznaju smatraju ga arogantnim i lošim čovjekom ali većina njih promijeni svoje mišljenje nakon što ga bolje upoznaju.

Zlatan je aktivan i na društvenim mrežama a prije nekoliko dana je na Tik Toku objavio jedna snimak koji je za 17 sati pregledan više od šest miliona puta. Ovaj video traje 45 sekundi a počinje Zlatanovim riječima: TikTok Zlatan je ovdje. Zlatan koji je rođen u Švedskoj i koji ima naše korijene je već davno prošao godine u kojima se fudbaleri penzionišu ali on smatra da je kraj onda kada on to odluči.

Zlatan je pored toga što je izvrstan fudbaler i veliki šoumen i kada god bi gostovao u nekoj emisiji zabavio bi i vodiitelje i publiku. Mnogi neće tako skoro zaboraviti njegovo pojavljivanje na Sanremu kada je na binu izašao uz taktove pjesme Nade Topčagić Jutro je. Kada je u pitanju njegov privatni život čini se  da i u njemu ima uspjeha koliko i na profesionalnom.

Zlatan je oženjen 11 godina starijom Helenom koju je upoznao na parkiralištu i bila je jako ljuta jer je on zagradio njen auto svojim Poršeom. Helena je i prije nego je upoznala Zlatana bila uspješna i bogata a danas imaju i dva siina Maksimilijana koji ima 16 godina i dvije godine mlađeg Vinsenta. Helena po mnogima izgleda kao milion dolara ali i pored toga se u medijima često piše o njegovim ljubavnicama kojih je imao napretek. Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo