Prije nekoliko dana su mnoge porodice u Srbiji slavile krsnu slavu Aranđelovdan a među njima su i bračni par Živojinović ,Brena i Boba, koji us napravili veliko slavlje i veliki broj poznatih lica je došao u njihovu kuću da im čestita.

Tu su među prvima stigli Brenin dugogodišnji saradnik i prijatelj Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović kao i sin Filip sa suprugom Aleksandrom Prijović Prijom i njihovim sinom a Bobinim unukom Aleksandrom. Među brojnim zvanicama se isticala  Snežana Stojković supruga Dragana Stojkovića Piksija koja je za ovu priliku izabrala predivnu svečanu ljubičastu haljinu.

Ona je pokazala svoje besprijekorno izvajano tijelo a sa lica nije skidala osmijeh i prije je ličila na neku djevojčicu nego na baku koja ima dvije unuke. Snežana Piksi su jako dugo zajedno ali su se odlučili vjenčati prije 11 godina i tada su napravili intimnu proslavu na koju su pozvali samo pedesetak osob,a članova porodice i priajtelja. Njena kuma je bila Ivana Mišković Karić dok je Piksi za kuma pozvao Dragana Trivana.

Dragan i Snežana se nisu razvodili ali je poznato da je njihov brak bio turbulentan i prepun svađa i trzavica što nikada i nisu krili od javnosti. Snežana je nedavno dala intervju za Story u kojem je rekla kako se često zna našaliti sa svojim drugaticama koje se razvode da su se one savršeno udale pa da mogu sad i da se razvedu ali da se ona dobro namučila da dođe do savršenog braka i sada želi da uživa. Ona je sa Draganom dobila dvije kćerke Andreu i Anju i sina Marka.

 

Preporučujemo