DEČKU DALA BUBREG, SPASILA MU ŽIVOT, A ON JE PREVARIO: Da bi okajao grehe, uradio je NEZAMISLIVU stvar!

0

Kažu da je ljubav slijepa i da čovjek koji je zaljubljen ne razmišlja trezveno i misli da će ti osjećaji potrajati zauvijek što se veoma rijetko dešava. Kolin Le je na Tik Toku podijelila svoje iskustvo i objasnila je da je svom dečku spasila život tako što mu je donirala svoj bubreg.

Upoznali su se 2015. godine a samo nekoliko mjeseci poslije on je saznao da ima ozbiljne zdravstvene probleme i da mu je, da bi mu spasili život neophodna transplatacija bubrega. Kolin je ispričala da je u tom momentu bilo jako važno brzo reagovati i ona je ponudila da bude donor. Kaže da on nije od nje tražio da to uradi  i da se sama ponudila a on joj je pomogao da obavi testiranje da se vidi da li je prikladan donor za njega.

Poslije operacije koja je bila uspješna nastavili su svoju vezu  i narednih sedam mjeseci je sve među njima bilo u redu. Onda je on otišao na jedno momačko veče i kada se vratio kući priznao joj je da je prevario sa drugom djevojkom. Ona je bila šokirana i povrijeđena i osjećala se iskorištenom a posebno je iznenadio njegov postupak jer je bio okorjeli hrišćanin.

Ipak odlučila je da mu oprosti ali je njihov odnos bio poljuljan i tri mjeseca poslije je izbila svađa preko telefona nakon koje joj je on rekao da prekida sa njom. Ona je bila očajna jer je mislila da će cijeli svoj život provesti sa njim a njenu bol je još više pogoršavalo to što mu je donirala i bubreg. Dva mjeseca nakon raskida on joj je poslao poruku u kojoj je poziva da izađu na večeru na godišnjicu od njegove operacije ali mu ona nije odgovorila jer misli da je to uradio samo iz osjećaja krivice.

 

Preporučujemo