Da li ga je bar malo SRAMOTA? Isplivala Bogdanova privatna prepiska u kojoj piše o bivšoj devojci Ceci! Potez očajnika! (VIDEO)

0

Na estradnoj sceni u Srbiji postoji mnoštvo pjevača i pjevačica ali se među njima izdvaja par imena koji imaju veličanstvene karijere koje traju decenijama i koji su i danas u vrhu popularnosti. Jedna od njih je svakako i Ceca Ražnatović čiji je i privatni život jako interesantan javnosti od momenta kada se u devedesetim udala za Željka Ražnatovića Arkana koji je u to vrijeme bio jedan od najmoćnijih ljudi u Srbiji iako je bilo poznato da je pripadnik kriminalnog klana i traženi ratni zločinac.

Arkan je ubijen prije 22 godine u beogradskom hotelu Interkontinental a Ceca je tada ostala udovica sa dvoje male djece i njima i svojoj karijeri se posvetila u potpunosti. Dvadeset godina ona nije viđena u javnosti sa drugim muškarcem a kada se pojavila sa Bogdanom Srejovićem koji je od nje mlađi devet godina držeći se za ruke ta vijest je odjeknula poput bombe.

Svoju vezu i ljubav nisu krili pa se čak pričalo i da je on uselio u Cecinu vilu i kada se počelo špeklusati da li će se pjevačica možd ponovo i udati ona je na društvenim mrežama objavila da su Bogdan i ona prekinuli ii da će ostati prijatelji do kraja života. Da su ostali u dobrim odnosima pokazuje to što i dalje jedno drugo ptrate na društvenim mrežama a sada je Bogdan ostavio komentar za koji mnogi smatraju da je pravi očajnički potez ostavljenog muškarca.

Naime nedavno je jedan Cecin fan na Instagramu tražio od nje savjet šta da pokloni djevojci na prvom dejtu a ona mu je odgovorila da je cvijeće uvijek dobar izbor. Sada se na Tik Toku pojavio snimak na kojem s evidi kako Bogdan uhodi Cecu i ljude sa kojima se dopisuje pošto je ovom momku postavio pitanje kako mu je prošao dejt. Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo