Danima su se čuli JECAJI ispod betona: Kada su krenuli da ga buše naleteli su na ČUDO! (VIDEO)

0

Često se u filmovima provlači tema u kojoj vatrogasci spašavaju mačke koje su se popele na drvo i ne mogu same da siđu ali je to u stvarnosti jako rijedak slučaj jer je trošenje resursa u ovu svrhu po mnogima bespotrebno.

Ipak ima i onih koji su spremni na sve da pomognu žiovtinjama u nevolji što je sasvim normanlo i u redu jer se radi o živim bićima  a interesantna priča na ovu temu nam danas dolazi iz Brazila. Naime svi koji su posljednjih dana posjetili kulturni centar koji se nalazi u gradu Arasu u ovoj zemlji su mogli čuti nešto nalik plaču a zvukovi su dolazili iz poda što je za mnoge bila prava misterija  a neki su se i dobro uplašili.

Na kraju su ljudi koji su zaposleni u ovom objektu odlučili da otkriju o čemu se radi  pa su uzeli bušilicu i krenuli da uništavaju i uklanjaju skupocjeni mermer koji se nalazi na podu da bi vidjeli o čemu se radi.  Nisu bili malo iznenađeni kada su ispod poda našli četiri mala mačeta koji su cijelo vrijeme ispuštali zvukove nakik plaču a za njih se pretpostavlja da su se našli na ovom mjestu nakon što su pali niz odvod i tako završili pod zemljom.

Nakon što su mačići izvučeni i zbrinuti i sada se nalaze na sigurnom njihovi spasioci su podijelili video na kojem se vidi akcija spašavanmja mačića a to je izazvalo veliki broj pozitivnih komentara a oni su dobili status heroja. Šta vi mislite o ovome? Video pogledajte ovdje.

Preporučujemo