Danas uživa u svili i kadifi: EVO kako izgleda SKROMNA kuća u kojoj je nekada živela Aleksandra Prijović,šok! (FOTO)

0

Aleksandra Prijović Prija je uspješna mlada pjevačica koja ima solidnu karijeru ali je postala puno poznatija u javnosti nakon udaje za posinka Lepe Brene Filipa sa kojim ima i sina Aleksandra.

Prija i Filip su kupili vilu na Bežanijskoj kosi u blizini vile u kojoj žive Brena i Boba koji jako rado učestvuju u druženju sa svojim unukom. Filip je Bobin sin iz prvog braka ali je odrastao sa svojom polubraćom Stefanom i Viktorom i sa Brenom ima odličan odnos tako da mnogi nisu ni znali do njegovog vjenčanja da mu Brena nije biološka majka.

Malo je poznato da je Aleksandra Prijović prije nego se otisnula u estradne vode i počela da živi u Beogradu živjela u Belom Manastiru koji se nalazi u Hrvatskoj u blizini granice i tu je provela veći dio svog života. Ona je nakon što je prošla audiciju za najpopularnije muzčko takmičenje u regiji Zvezde Granda pokazala kako raskošan talenat ima i postala je jedna od najtraženijih pjevačica za nastupe.

Aleksandra je u nekoliko navrata pomenula da je svoj talenat za pjevanje naslijedila od svoje majke Borke i svoje bake. Naravno kao je postajala popularnija zarađivala je sve više novaca i bilo je jasno da će svoj skromni dom zamijeniti ljepšim i luksuznijim. Vila u kojoj sada živi na Bežaniskoj kosi vrijedi oko pola milina eura a nije poznato da li se Prija ikada vraća u ovaj mali kućerak u Belom Manastiru u kojem je odrasla i da li njena majka još uvijek živi tamo.

Preporučujemo