ŠOK! – NAPOKON OTKRIO PRAVU ISTINU!: David Dragojević priznao šta je uradio sa papirima za razvod koje su potpisali Dejan i Dalila! (FOTO)

0

U zadnjih petnaestak godina je u našoj regiji najgledaniji TV format rijaliti i skoro svaka privatna televizija prikazuje barem jedan jer im oni donose jako veliki novac. Najpopularnija je svakako Zadruga čija se peta sezona upravo prikazuje na TV Pinku vlasnika Željka Mitrovića i u kojoj je od samog početka glavni lik Dalila Dragojević koja je u kuću u Šimanovcima ušla sa svojim mužem Dejanom i do tog trenutka su važili za najskladniji rijaliti par u Srbiji.

Međuitm nakon samo dvadesetak dana Dalila je Dejana prevarila sa Filipom Carom i to na njegove oči a cijela nacija je gledala ovo poniženje. Međutim tu nije bio kraj jer je Dejan kao omađijan svojom suprugom njoj opraštao sve pa su se čak jednom prilikom i pomirili ali se ona ubrzo opet vratila Caru.

Njih dvoje su i pred kamerama potpisali papire za razvod i mnogim gledaocima nije jasno da li su njih dvoje i dalje u braku ili ne. Ove papire je još u novembru prošle godine Dejanov brat David donio u kuću u Šimanovcima na Dejanovo insistiranje.

Iako David već mejsecima izbjegava da se javno eksponira i oglašava o dešavanjima u Zadruzi sada nije mogao da odoli a radi se upravo o medijskim napisima u kojima se tvrdi da je razvod između Dalile i Dejana samo farsa i da njih dvoje imaju tajni dogovor. On je rekao da su potpisani papiri za razvod predati tačno tamo gdje treba i da se sad čeka poziv od suda za rasparavu te da svi samo mlate praznu slamu.

Preporučujemo