Da li vam je lepša od Srne? Evo kako izgleda prva žena Irfana Mensura s kojom se ZBOG OVOGA rastao (FOTO)

0

Poznati srpski glumac Irfan Mensur dugo godina se već bavi glumom. O njegovom braku sa Srnom Langom se skoro pa sve zna, koja je također glumica, ali malo ko zna da je Irfan bio u braku prije ovog. Njeno ime je Ljiljana Petrović, te je s njom prije skoro 40 godina dobio i prvog sina.

Njihov sin Filip Mensur rođen je 1985. godine, a nakon razvoda braka Ljiljane i Irfana, Filip je bio glavni razlog zbog kojeg su ostali u korektnim odnosima. Ljiljana Petrović je važila za jednu od najljepših i najpopularnijih manekenki sa prostora bivše Jugoslavije. Nije davala često intervjue, ali je 2008. godine za medije progovorila o odnosu s glumcem Irfanom Mensurom. Otkrila je da je između njih bila ogromna ljubav i da je ona glavni razlog zbog kojeg su se vjenčali.

Bili su dosta mladi kada su se uzeli, on je imao 24 godine, a Ljiljana 23, ali uprkos tome oni su vjerovali da je to to. Oboje su težili tome samo da su zajedno, pa kako god. Iako je, kako je rekla te 2008. godine, možda najbolje bilo da su još neko vrijeme bili u vezi pa tek onda stupili u brak, samo jer smatra da su nezreli ušli u tako važnu instituciju. Vjerovala je tada da, da su oboje samo malo spustili loptu, bili bi zajedno još uvijek ali izgleda da im nije bilo suđeno.

I sam Irfan Mensur je skoro iste riječi imao za svoj prvi brak sa Ljiljanom. Kako je rekao, bili su previše mladi i nisu znali šta brak zapravo predstavlja. Odlučili su da svako krene svojim putem, a da njihov sin Filip bude podjednako i uz oca i uz majku i da tako raste. Filip je sam odlučivao kako i s kim će provoditi vrijeme od njih dvoje, tako da su roditeljske uloge ostale iste i kao da su bili u braku.