Izrasla je u anđela: Kebina vanbračna ćerka danas izgleda ovako, majka otkrila sve o prvom susretu sa ocem (FOTO)

0

Nekoliko pjevača sa estrade ima zaista zanimljive privatne, bračne i porodične živote i odnose. Poznato je da najpoznatiji pjevač narodne muzike Miroslav Ilić ima vanbračno dijete i da su ga svi mediji i novinari godinama ispitivali za to. Njegov malo mlađi kolega Dragan Kojić Keba također ima dijete koje je dobio u vanbračnoj zajednici.

Prije otprilike dvije decenije, Keba je kroz medije prošao opšti haos, najblaže rečeno pakao, zbog tog djeteta. On je sa Ljiljanom Jevremović dobio kćerku koja se zove Ina, a pjevač nikada javno nije priznao Inu za svoju kćerku. Ljiljana je par puta i sudila Kebu zbog ovoga, ali on uporno odbija da je on otac njenog djeteta. Njihov slučaj na sudu je otišao predaleko i stigao je čak do Strazbura.

Tek tada je Keba priznao Inu kao svoju kćerku, ali uprkos tome, Keba nije želio bolje da upozna svoju kćerku niti da provodi neko vrijeme s njom. Iako je Ina sada već odrasla, on jos uvijek nema kontakt s njom, a izgleda da ni ne planira da ga ima. Njena majka je dosta pogođena zbog pristupa Kebe prema njenoj kćerki, a kako je rekla ne mora s njom uopšte da ima odnos, već samo sa Inom.

Keba svakog datuma u mjesecu koji je sudski određen uplaćuje Ini na bankovni račun određeni iznos alimentacije kako bi izdržavao Inu. Nikada ne kasni niti rani sa isplatom, te uvijek uplaćuje tačan iznos. Budući da je Ina studentica, još uvijek mora Keba da isplaćuje alimentaciju sve dok se Ina školuje.