U subotu održano je finale najgledanijeg muzičkog programa na našoj javnoj sceni, a svakako je riječ o Zvezdama Granda. I ove godine je, kao i skoro svake od kako postoje Zvezde Granda, ponovo pobijedio momak koji dolazi iz Bosne i Hercegovine. Njegovo ime je Nermin Handžić koji ima samo 19 godina, a dolazi iz mjesta koje se zove Tešanj.

Ove godine, odnio je pobjedu sa preko 100 000 glasova. Ove godine u Zvezdama Granda, tačnije ove sezone, došlo je do jedne velike izmjene. Naime, u stolici na kojoj je sjedila nekada poznata i kontraverzna Jelena Karleuša, ove sezone je sjedila njena najveća suparnica, a to je Svetlana Ceca Ražnatović.

Poznato je da su njih dvije već dugi niz godina u sukobu, te da svoje probleme sve vrijeme pokušavaju riješiti putem suda. Na veče finala, Jelena Karleuša je dala svoj komentar koji nije ni malo dobar, ako pitamo njenu suparnicu. Jelena je izjavila da o finalu ovog muzičkog programa nije nigdje ni čula ni pročitala, ni na instagramu ni na tviteru. Kako je rekla, Ceca je svojom pojavom sahranila muzičko takmičenje koje se odvijalo na Pink televiziji, Pinkove zvezde, ali je mislila da se to neće desiti sa Zvezdama Granda s obzirom da su Zvezde Granda, kako je rekla, mnogo jači brend.

Žao joj je što je došlo do propasti Zvezda Granda, a kako kaže, nekada su se ljudi okupljali subotom ispred televizora da bi gledali ovu emisiju, a sada niko nije znao da je finale. Podsjećanja radi, Jelena Karleuša je napustila Zvezde Granda i svoju stolicu za žiri, jer je željela da se posveti svom novom albumu na kojem radi.

Preporučujemo