Vest o udaji Olivere Kovačević podigla prašinu u javnosti! Stigla JAVNA potvrda, svi čestitaju (VIDEO)

0

Voditeljka kojoj bi svi mogli pozavidjeti na, i više nego, uspješnoj karijeri je sigurno Olivera Kovačević. Olivera dugo godina svoj lik i djelo javno prezentuje na malim ekranima i mnogo je uspješna u tome. Svoj privatni život, a posebno ljubavni, je uspjela za sve ove godine da sakrije bez nekih većih problema, te nikada nije javno otkrivala previše o tome.

Poznato je da je Olivera Kovačević u emotivnom odnosu sa političarem Borkom Stefanovićem već nekoliko godina unazad. Međutim, svi su ostali u šoku da se ova voditeljka udala! U emisiji ‘’Direktno sa Minjom Miletić’’, političar Vuk Jeremić je otkrio da se njegova supruga, Nataša Jeremić, već nekoliko godina ne može zaposliti na televiziji. Problem je što se ne može zaposliti ni na jednoj televiziji u Srbiji, a razlog tome je što je on zaposlen na opozicionoj poziciji.

Voditelj Minja Miletić je na to odgovori da je supruga političara Borka Stefanovića, Olivera Kovačević, zaposlena na Radiju Televiziji Srbije. Da li je Minja slučajno otkrio neku tajnu za koju niko nije smio da zna, jer je voditelj otkrio detalj iz njenog privatnog i ljubavnog života. Ni Vuk nije imao ništa drugačiju reakciju, već je ravnodušeno to prihvatio. Na osnovu ovoga se pretpostavlja da se voditeljka Olivera Kovačević udala ali u tajnosti.

S obzirom na to da je već nekoliko godina unazad jako sretna pored svog muškarca, nije ni iznenađujuće da se udala u tajnosti. Jednom prilikom je u svom intervjuu otkrila da je ljubav zaista lijepa, a da su okolnosti te koje tjeraju čovjeka na neke stvari u životu, a neke od njih su i udaja i brak. 

Preporučujemo