Zdravko Čolić poznata je estradna ličnost u pop glazbenoj industriji zbog svoje osebujne glazbe i zadivljujuće osobnosti. Već više od deset godina jedan je od najpopularnijih pjevača u regiji, a njegovu glazbu i personu prigrlile su sve zemlje bivše Jugoslavije. Jedan je od rijetkih umjetnika koji su široko prihvaćeni u svim zemljama regije. Njegovi koncerti okupljaju ogromne publike, a ulaznice su uvijek rasprodane zbog velike potražnje. Unatoč njegovim pokušajima da zaštiti privatnost svoje obitelji, njegova je kći izrasla u odraslu osobu koja koristi društvene medije kako bi podijelila trenutke iz svog osobnog života.

Zdravko Čolić, renomirani pjevač, potrudio se da svojim voljenim kćerima, Uni i Lari, pruži sve što požele. U tinejdžerskim su godinama moda i kupnja postali značajna sastavnica njihovih života. Vidljivo je da su spremni dodatno platiti za kvalitetnu odjeću, a primjer su čizme Lare Čolić koje je ponosno pokazala u svom nedavnom ažuriranju na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

Razgovor se vrti oko poznatog “Živanšinog” dizajna koji je na tržištu već deset godina i ima paprenu cenu od 280.000 dinara. Shark model čizama ove je sezone izazvao veliku pažnju žena koje prate modne trendove. Dapače, veliki broj njih uvrstio ju je među svoje tri najbolje želje za obuću ove nadolazeće jesenske sezone. Čizmice Lare Čolić izvrstan su dodatak za jesenski komplet koji je istovremeno šik i opušten.

Ako želite kupiti sličan par, Zara je proizvela repliku ove elegantne i željne obuće po razumnoj cijeni. Originalne čizme su stekle ogromnu popularnost i trenutno se prodaju po ceni od 8.000 dinara. Čizme koje su stekle popularnost na raznim platformama društvenih medija kao što su “TikTok” i “Instagram” postale su glavni dio videozapisa u vintage stilu koji pokazuju kako ih uskladiti s raznim odjevnim kombinacijama. Odlukom za ovaj model osiguravate obilje maštovitih ideja.

Preporučujemo