BOKI 13 SE KUPAO U LUKSUZU, A SADA GA NE BI PREPOZNALI: Fotka iz ZATVORA frapirala ljude, OVO JE ON?

0

Poznati šoumen iz Makedonije Bojan Jovanovski je godinama bio i više nego aktivan i poznat u cijeloj javnosti. On je u javnost predstavljen pod umjetničkim imenom Boki 13, te ga se mnogi sjećaju kao tako. Mnogi su ga obožavali jer je zaista bio šoumen u pravom smislu te riječi.

Ali su svi ostali u šoku kada su saznali da je uradio nešto, što je ipak bilo ilegalno… Naime, on se svojevremeno bavio pranjem novca i zbog toga je osuđen na 9 godina zatvora. Pored pranja novca, osuđen je i zbog slučaja koji je poznatiji kao ‘’Reket’’. Sada je u javnost dospjela fotografija Bokija 13, odnosno Bojana Jovanovskog, iza rešetaka i ovo je ujedno njegova prva fotografija iz zatvora.

Mnogi prosto ne mogu da vjeruju da je Boki zaista bio spreman na takav čin, s obzirom da se u javnost predstavio kao skroz drugačija osoba. Na selfiju se vidi kako Boki i još par njegovih kolega zatvorenika poziraju u jednoj od ćelija u kojima su smješteni. U javnost se pojavio u aprilu ove godine, zato što je išao na sud kako bi dobio konačnu presudu za svoja nedjela.

Skoro niko ga nije mogao prepoznati, ali se zaista trudi da drži do sebe i svog izgleda. On je na fotografiji pozirao sa kačketom i naočalama, a na slici se vidi da su proslavljali nešto jer se na stolu nalazi torta. Boki 13 je svojevremeno uplivao i u svijet muzike, te iza sebe ima pjesmu koja je u tom periodu bila pravi hit. Naravno, zbog toga što je bio drugačiji od ostalih, zaradio je i mnogo hejt komentara na svoj izgled i rad. 

Preporučujemo