BILA JE MILIONERKA, VOLELA MARINKA ROKVIĆA, STVORILA IMPERIJU I UMRLA MLADA! Ni sveću joj nisu zapalili!(FOTO)

0

U Jugoslaviji su mogi koristili Božen kozmetiku koja je bila napravljena na bazi algi a koju je osmislila Božen Žumbor i zahvaljujući svom brendu je postala milionerka. Najprodavaniji njen proizvod je bila rukavica za skidanje šminke koju je imala skoro svaka žena u bivšoj državi a zahvaljujući svom carstvu Božen koja je bila i lijepa i simpatična žena je postala poznata nadaleko i često su je pozivali da gostuje u raznim TV emisijama.

U vrijeme svoje najveće poularnosti i uspjeha bila je blizak prijatelj sa mnogim ljudima sa estrade i iz javnog života ali kada se razbolila i završila na VMA 2012. godine gdje je i umrla niko nije došao da je posjeti sem kako se tada govorilo Nede Ukraden. Ni danas nije poznato da li je Božen bila udata ni ko je naslijedio njene milione i dvije prelijepe vile koje se nalaze jedna na Dedinju a druga pod Avalom ali ono što jeste poznato je da je ona bila u vezi sa pokojnim pjevačem Marinkom Rokvićem dvije godine i kako kruže glasine on je ostavio bez ijedne riječi.

Za njihovu vezu su znale sve Marinkove kolege sa estrade ali o tome se nije govorilo u javnosti a pjevač je lijepu Božen upoznao u kafani Jugoslavija u Roterdamu gdje je imao nastup.

Tu kafanu su držali njeni roditelji a kako je za medije ispričao jedan Marinkov blizak prijatelj on je Božen obećavao i brak iako je nije volio dok je ona bila luda za njim. Marinko joj je čak pričao i da je našao kuću za njih na Bežanijskoj kossi i ona mu je dala novac da plati predujam ali se on nekoliko mjeseci kasnije oženio Slavicom.