OPA! – OVO JE ŽENA MIKIJA IZ KUPINOVA! MISTERIJA JE BILA MESECIMA: Srbija je KONAČNO vidi, POLJUBILI SE PRED SVIMA! (FOTO)

0

Jučer je napokon završena peta sezona Zadruge najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima i pobjedu je odnio Dejan Dragojević prevareni i poniženi muž Dalile koja ga je nakon ulaska u Belu kuću ubrzo zamijenila Filipom Carom pred milionima gledalaca. Ni ona sama nije loše prošla, osvojila je drugo mjesto štop dosta govori o mentalnom i moralnom stanju nacije, barem onog dijela koji su glasali.

Svim takmičarima su se pridružili i članovi njhovih porodica koji su im davali podršku samo Dalilu nije niko dočekao što je njoj jako teško palo. S druge strane pčelar iz Kupinova Miki Đuričić je bio presrećan jer je nakon dugo vremena vidio i zagrlio svoju nevjenčanu suprugu koja mu je rodila i dijete. Prisutni paparaci su ovekovječili i njihov poljubac a mnogi su bili znatiželjni da vide kako ona izgleda pa im se želja sada i ispunila.

Inače Miki je osvojio osmo mjesto a stalni je učesnik Zadruge iz koje je i izbacivan jer je započinjao fizičke obračune sa drugim takmičarima. To što je ovaj put uspio da ostane na imanju u Šimanovcima je samo po sebi veliki uspjeh a on sam smatra da je ulazak u superfinale odlična stvar.

Inače malo je poznato da je Miki jedno vrijeme radio i kao voditelj a iako nikada ne biste rekli kada ga pogledate on sluša rok i bluz muziku i bavi se numizmatikom. On se prvi put u rijalitiju pojavio 2006. godine kada se prijavio da bude učesnik Velikog brata ali je tada u kući sa takmičarima izdržao samo 15 dana i onda je samovoljno napustio.

Preporučujemo