Strast prema glazbi imala je značajan utjecaj na život Mirjane Antonović. Prije veze s Miroslavom Ilićem, koji je bio najtraženiji muškarac svoje ere, već je zainteresirala nekoliko muškaraca iz glazbene industrije. Neki od tih muškaraca ostali su joj posvećeni dugo vremena, a njen prijašnji partner, kojeg je jako cijenila prije nego što je započela ljubavnu vezu sa “Slavujem iz Mrčajevca”, preminuo je prije otprilike tri godine u Zagrebu. On je bio proslavljeni hrvatski pjevač kojeg je javnost naprosto obožavalala, a prema njenim memoarima, bivši romantik kojeg smo spomenuli bio je nitko drugi do Krunislav Kićo Slabinac, koji je napisao popularnu pjesmu “Zbog jedne crne žene”.

Slabinac je navodno skladao ovu pjesmu za Mirjanu, a takvo mišljenje u javnosti zastupljeno je i dan danas. Pjesma je postala dosljedno popularan klasik pa čak i nakon toliko godina, današnje generacije je sa oduševljenjem pjevaju na raznim zabavama i okupljanjima, a definitivno su se mnogi pronašli u njegovim riječima. Njegova nekadašnja velika popularnost, dovela je do druženja s Mirjanom, a prema riječima njihovih bližnji bilo je očigledno da kompoziror gaji neke nježnije osjećaje perma Mirjani.

Međutim, Miroslav Ilić navodno nije bio presretan kada je čuo vijesti o Mirjaninoj vezi sa muškarcem sa kojim je živjela u odvojenoj državi. Isto to se može reći i za Ilića, za kojeg se pretpostavlja da nije cijenio Krunislavovo druženje s Mirjanom te se umjesto toga zatim pokušao distancirati od njih. Iako se istina o tome još uvijek ne zna, očito je da Ilić nije iskoristio priliku za partnerstvo s Antonovićevom, dapače, možda je čak i negativno utjecao na njen odnos sa Kićom.

Uvriježeno je mišljenje da je Miroslav nanio emotivne ozljede i supruzi i njenom ljubavniku kada je pokušao “sjesti na obje stolice”. Međutim, ta je vjera poljuljana prije nekoliko godina kada se Mirjana borila za prava svog sina Devona. Ovo otkriće šokiralo je javnost jer je postalo jasno da je Miroslav tri godine negirao postojanje svog sina, iako je znao za njegovo prisustvo u Americi. Mladom čovjeku, naposlijetku njegovom sinu, je uskratio pažnju ili razgovor, što je bilo apsurdno, a u konačnici je napravljen DNK test koji je otkrio da je Miroslav zapravo Devonov otac.

Preporučujemo