ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NAPOKON OTKRILA ISTINU O ODNOSU SA LEPOM BRENOM!: Nisam želela da idem kod nje ZBOG OVOGA!

0

Mlada pjevačica Aleksandra Prijović ove godine proslavlja sa svojim mužem Filipom Živojinovićem četvrtu godišnjicu braka a od sasmog početka mediji i javnost špekulišu o njenom odnosu sa Lepom Brenom koja je Filipova pomajka.

Njihova ljiubavna priča je počela prije šest godina jer su se tada zvanično upoznali mada su se više puta sretali na nekim događanjima u glavnom gradu a i Prija je jako često pjevala na proslavama koje su organizovane u kući Živojinovića. Prija je  ispričala da su se jednom sreli u klubu i tada joj je on prišao i rekao joj da bi njih dvoje bili odličan par i ona se na to nasmijala i pomislila kako je to baš glupost.

Sljedeći dan on joj se javio na društvenoj mreži Instgaram i počeli su da se dopisuju a uskoro i viđaju i ubrzo su postali nerazdvojni. Prija je rekla da je odmah znala da će Filip biti njena ljubav do kraja života a kupio je jednim jednostavnim gestom. Kada je prvi put trebalo da dođe kod nje pitao je šta da donese od hrane i pića a ona mu je odgovorila da ne treba ništa i da pije samo vodu. On se na vratima pojavio sa paketom flaširane vode i ona je shvatila da Filip obraća pažnju na ono šta govori i da mu  je važno šta ona misli o osjeća.

Nakon dvije godine zabavljanja vjenčali su seu Beogradu a na slavlje je bilo pozvalo skoro hiljadu gostiju. Aleksandrin kum je bio njen kolega Aco Pejović a Filipu košarkaš Miloš Teodosić.Nakon manje od godinu dana nakon vjenčanja Prija je rodila sina kojem su dali ime Aleksandar i koji je radost cijele porodice. Prija je rekla kako sa Filipovom rodbinom ima odličan odnos a sa Brenom posebno, kao da joj je majka. Kada je prvi put trebala da ode kod njih kao Filipova djevojka bilo joj je jako neprijatno jer ih je poznavala godinama i pjevala na njihovim proslavama i molila je Filipa da je ne vodi kod njih.