Brate rođeni, zašto te nije briga? Na rođendan Saše Joksimovića otkrivena prava istina o teškom odnosu sa bratom Željkom! (FOTO)

0

Željko Joksimović je jedan od najuspješnijih i najpopularnijih pop pjevača i kompozitora u regiji koji bez ikakvih problema napuni i najveće dvorane na svojim koncertima. Poznato je da je već godinama u braku sa voditeljicom Jovanom Joksimović sa kojom ima troje djece dok iz prvoog braka ima već odraslu kćerku a Željko ima i brata koji se bavi glumom i koji mije toliko poznat u javnosti koliko je to njegov brat.

Radi se o Saši Joksimoviću koji je prije nekoliko dana proslavio svoj 41 rođendan i tom prilikom je napravio i proslavu a ono što se moglo vidjeti po fotkama koje su objavljene na društvenim mrežama prisutni su bili brojni prijatelji ali ne i brat Željko. Odnos dva brata je već dugo tema domaćih medija i javnosti iako su i jedan i drugi u više navrata isticali kako su bliski ali se porodično ne druže što je većini ljudi jako čudno.

Da li su njihovi odnosi narušeni pa iz tog razloga Željko nije bio na proslavi rođendana svog brata ili je možda imao neke poslovne obaveze koje su spriječile nejgov dolazak nije poznato ali je činjenica da ni na spektakularnoj proslavi Željkovog rođendana nedavno Saše također nije bilo među zvanicama.

Mediji su tada puno pisali o tome i Saša se oglasio i rekao da želi da završi sve priče na tu temu te da bi  on za svog brata dao život a i Željko za njega ali su obojica prezauzeti i ne stižu da se viđaju često koliko bi to voljeli. Njih dvojica su se vidjeli zadnji put na slavi i bilo im je fenomenalno.