Poznata voditeljica Branka Nevistić se povukla s javne scene, te je duže vremena i nema toliko u javnosti. Nakon što se udala za Branislava s kojim je dugo i bila u vezi prije braka, u potpunosti se posvetila svojoj porodici.

Prvi put smo imali priliku da vidimo Branku na malim ekranima 1995. godine na BK Televiziji. Kada se ugasila ova televizija gdje je prvi put bila viđena, dobija poziv od Aleksandra Tijanića koji prihvata. Tada prelazi da vodi na Radio Televiziji Srbije ‘’Dnevnik 2’’ pa smo imali priliku njeno lice da češće viđamo. Nakon ovog poziva, njena karijera doživljava vrhunac.

Vodila je razne projekte i emisije na televiziji, a uz to je promijenila i dosta televizijskih kuća. Također je jedno vrijeme bila na Pink televiziji kod Željka Mitrovića, ali i na Prvoj televiziji. Skoro više od 10 godina, njeno lice se više ne može vidjeti na malim ekranima. Mnogi često razmišljaju i postavljaju pitanje, gdje je i šta radi ova voditeljica. Ona se prije 7 godina udala za Branislava Grujića, a njihova svadba je bila u Veneciji.

Tu su održali vjenčanje koje je bilo kao iz bajke, dan kakav je svaka žena poželila da doživi jednog dana. Branislavu je brak sa Brankom treći po redu, a ona je svoje sudbonosno da izgovorila u četvrtoj deceniji svog života. Prije Branislava, bila je u vanbračnoj zajednici sa Momčilom Lavrnićem koji je danas sa pjevačicom Anom Stanić. Branka je s njim dobila i svoje prvo dijete, a Branislav je također u prethodnom braku dobio i dva sina.