Olja, gde si bila i u šta si gledala? Jedina fotografija iz perioda kada je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

0

Iza mnogih poznatih pjesama na našoj muzičkoj sceni, pored legendarne Marine Tucaković, stoji i Ljiljana Jevremenović. Ljiljana je pored svojih sjajnih tekstova poznata i po aferi zbog koje su je duže vremena mediji i novinari maltretirali i provlačili.

Afera zbog koje je bila još poznatija u javnosti je bila sa poznatim pjevačem Draganom Kojićem Kebom. Ona se ipak bavi danas skroz drugim poslom, ali mnogi muzičari koji su imali prilike da sarađuju s njom imaju samo riječi hvale za Ljiljanu. O aferi Kebe i Ljiljane svi pišu i pričaju, ali i o plodu njihove afere, a to je njihova vanbračna kćerka. On duže vremena nike priznavao kćerku Inu Jevremenović kao svojom kćerkom, sve dok Ljiljana nije preko suda dovela Kebu do zida da je morao da prizna.

Prijetila mu je da će, kako se prenosilo, prevesti ovaj sudski postupak i do Strasbura, pa je on ubrzo priznao. Mediji i dalje iščekuju detalje o ovoj aferi i svemu, pa se nadaju da će svaki dan doći do nekih novijih detalja, kao i da će obnoviti svoj odnos iz prošlosti. Preko medija su Keba i Ljiljana znali fino da časte nekim uvredama jedno drugo, pa svi željno iščekuju takve situacije ponovo.

Međutim, ovih dana po internetu kruži fotografija na kojoj ljubavnica ovog pjevača pozira u mlađim danima. Ona je, kako se tada prenosilo, bila u vanbračnoj zajednici s Kebom na ovoj fotografiji. Izgledala je zaista divno u tom periodu, a i njen ukus za modu i stil je bio na naglasku ovom prilikom.