Sin naše najpoznatije pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, mnogo je zanimljiv svim medijima i novinarima. Posebno otkako se oženio za bivšu košarkašicu Bogdanu Rodić i dobio sina kojem su dali ime Željko, svi pišu samo o njima. Za vrijeme pandemije korona virusa, njih dvoje su odlučili da se presele sa svojim sinom u mjesto u kojem je Bogdana odrasla, a to je Titel.

Tamo vode miran i povučen porodični život sa svojim sinom, te su pronašli svoj mir upravo tu. Nije tajna da planiraju da prošire porodicu Ražnatović, ali će obavijestiti medije kada bude vrijeme za to. Nedavno su bili na rođendanu kćerke Bogdanine prijateljice Tine Raičević, na čijoj proslavi su se slikali svi zajedno. Veljko je objavio fotografiju na kojoj su svi i napisao “Jedna familijarna”.

Kada je Bogdana trebala da se porodi sa Željkom, to je izvršeno carskim rezom i Veljko je prisustvovao tome. Prema svom pokojnom ocu je dao ime svom sinu, Željko Ražnatović. Željko je rođen na dan kada je Bogdanin otac slavio rođendan, te vjerujemo da je ovo njemu najljepši poklon koji je mogao dobiti. Veljko i Bogdana su prije braka bili dvije godine u emotivnoj vezi, a onda su odlučili da stupe u brak i osnuju porodicu.

Priča se o tome kako je Veljko napustio Beogead, Željka i Bogdanu i uputio se za Novi Sad. Tamo je iznajmio stan u kojem boravi, a razlog tome svemu jeste što ima stalno treninge za boks kojim se bavi duži niz godina. Trenira u Veterniku i u Novom Sadu, pa mu je lakše tako nego da skoro svaki dan putuje iz Beograda i nazad.