“PEVALI SMO ZA BRAŠNO I ŠEĆER”: Natalija i Sani jedva preživeli INFLACIJU 90-ih, a evo kako su ŽIVELI!

0

Period devedesetih godina zauvijek će ostati upamćen kao jedan od boljih perioda kada je riječ o muzici. I dan danas neki od ovih muzičara iz tog perioda nastupaju i rado se sjećaju tog perioda. Mi Vam danas donosimo intervju upravo jedne od poznatijih grupa iz devedesetih godina, a to je grupa Trik FX.

Ovu grupu čini bračni par Natalija i Sani Ibrahimov i sa svojim radom započeli su u kasnim devedesetim godinama. Imaju brojne hitove i publiku koja ih i dan danas rado sluša i voli. Jednom prilikom su za svoj intervju otkrili kakav im je bio taj period života i čega se najviše sjećaju. Otkrili su da su prolazili kroz ogromne krize tada, te da su često tezgarili kako bi zaradili sebi za brašno i šećer.

Naravno, bilo je perioda i kada bi imali dosta novca ali su morali da štede i da se odriču mnogih stvari. Otkrili su da se na pomen šećera i brašna uvijek sjete ovog perioda i kako su tada ugovarali svoje honorare. Navode da je sasvim normalno da svi imaju krizne periode, koje su i oni sami imali. To je bio period opšteg ludila, a kada bi donijeli kući brašno i šećer to je bila ogromna stvar i zbog takvih nekih stvari su i više nego ponosni na sebe i na svoj rad.

Mlađe generacije možda nikada neće razumijeti, kako su naveli, kako se tada živjelo jer je danas dosta lakši život po tom pitanju. Rekli su novinarima i publici da prate ko govori da ima mnogo novca, jer upravo on nema. Publika nije upoznata sa brojnim troškovima koje pjevači imaju, te misle da je život svakog pjevača idealan i lak.