ONA JE ŽENA ŽELJKA VASIĆA I NIKAD SE NIJE POJAVILA JAVNO: Postoji RAZLOG, otkrivena TAJNA!

0

Pjevač Željko Vasić važi za jedne od povučenijih pjevača na estradi. Ima brojne hitove i sjajnu muzičku karijeru koju, kako je i sam rekao, nije bilo jednostavno izgraditi. Otkrio je da je možda mogao i brže i bolje izgraditi svoju muzičku karijeru, ali da ga je u tome spriječila jedna mana.

Riječ je o tome da on ne voli gurkanje i laktanje, te da uvijek gleda da ide nekim svojim putem do cilja. U jednom intervjuu je priznao da je to velika mana koju mogu mnogi posjedovati ako se žele baviti javnim poslom. On kada vidi da je negdje puno ljudi ili da je gužva, kako on kaže, u šesneastercu on se odmah povlači. Ne želi ni da razgovara ni da se uopšte petlja u cijelu tu priču.

Iako se više puta desilo da je upravo u tom, nazovimo tako, šesneastercu bilo nešto što bi mu dosta pomoglo i što mu je zaista bitno, on bi to uvijek zaobilazio. To mu je mana generalno, kako kaže, ne samo u poslu nego i van njega, u privatnom životu. Shvatio je da mu je ta mana i, s druge strane, dosta pomogla.

On zahvaljujući tome ne zavisi od drugih niti od nekih spoljašnjih faktora, te ga ništa ne može poljuljati. Spreman je da preuzme sve posljedice koje njegove odluke donose sa sobom. Privatni život vješto krije, a otkrio je da njegovu suprugu estrada i javni svijet ne zanimaju. Ni djecu ni suprugu to ne zanima, njih zamara da idu s njim na razna dešavanja u javnosti.