U današnje vrijeme mladi parovi se teško odlučuju da imaju djecu a i ako postanu roditelji radi se uglavnom o jednom ili dvoje djece. Za razliku od vremena naših baka i prabaka kada je kuća bila puna djece situacija se promijenila a razloga za to ima puno a možda najvažniji je ekonomski jer je u svijetu godinama već velika kriza.

Ipak da ima i onih koji žele da imaju jako puno djece pokazuje i priča koju vam donosimo danas a ruskinja Kristina Ozturk iako ima samo 24 godine već ima 22 djece. Ona se udala za poznatog milionera i prvo  dijete je rodila kada je imala samo 17 godina. Ona je od kada zna za sebe maštala o tome da ima veliku porodicu i njen plan je bio da svake godine rađa po jedno dijete ali se onda dosjetila načina na koji će puno brže imati veliku porodicu.

Ona je svog muža Galipa Ozturka upoznala kada je bila na odmoru u Gruziji a tada je već iz prethodne veze imala svoju prvu kćerkicu Viku. Ona je nakon udaje ostalu djecu koju ima sa Galipom dobila pomoću surogat majki a na ovaj poduhvat je par potrošio preko 15 miliona dinara. Kristina kaže kako radi sve što i ostale mame i kao je svaki dan drugačiji i nikada joj nije dosadno.

Ipaksebi može da priušti  i dadilje kojih ima 16 a svake sedmice samo za osnovne potrepštine za djecu troši oko pola miliona dinara a samo neke od njih su 20 velikih paketa pelena za bebe i 53 kutije adaptiranog mlijeka. Ona ističe da želi svakom djetetu da posveti istu pažnju i vrijeem pa tako jedan dan bude sa svakim od njih a želja joj je da ima 105 djece.

 

Preporučujemo