VESNA ZMIJANAC I KEMIŠ LUDO ZALJUBLJENI: Slika pevačice i harmonikaša KOJA JE ZATAŠKAVANA GODINAMA, SAD JE KONAČNO OBJAVLJENA! (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike u bivšoj državi je bila Vesna Zmijanac iza koje je karijera koja traje nekoliko decenija i koja ima veliki broj hitova koji su i danas slušani. Vesna je  u vrijeme svoje najveće popularnosti  uplovila u brak sa harmonikašem Miroljubom Aranđeloviem Kemiem ali se on završio nakon samo tri godine.

Kemiš je poslije nje oženio jednu drugu poznatiu pjevačicu Zoricu Brunclik sa kojom je i danas a u to vrijeme se pričalo da je Zorica i kriva za razvod između Vesne i Kemiša mada su to sve troje negirali. Zorica i Kemiš su se upoznali nakon rastave od Vesne i dan danas su ostali u dobrim odnosima i Vesna je vrlo često govorila u javnosti kako joj je brak sa Kemišem ostao u lijepom sijećanju.

Sa njihovog vjenčanje je u javnost procurila samo jedna fotografija  koja se nedavno opet počela dijeliti društvenim mrežama i ljuid komentarišu kako su oboje neprepoznatljivi na njoj. Bili su lijepi, zaljubljeni i mladi a nisu skidali osmjeh sa lica. Vesna je imala vjenčanicu a Kemiš odijelo a Vesna je uvijek isticala kako je Kemiš bio odličan suprug ali kako njihova veza i brak nisu imali budućnost i dokaz je da sve što je lijepo kratko i traje.

Taj period u njihovim životima je bio jako turbulentan ali im je ostala lijepa uspomena. I Kemiš je rekao kako su se Vesna i on rastali kao ljudi a on je nakon toga živio pravi momački život u kojem je imao mnogo djevojaka sve dok nije naišla Zorica i u njegov život donijela sasvim drugu dimenziju.

 

Preporučujemo