14 GODINA SE PRIČA DA JE ONA PUTINOVA LJUBAVNICA: Alina je jedna od najvećih misterija Rusije! (FOTO)

0

Koliko god to u današnje vrijeme, kada su nam sve informacije na dohvat ruke, izgledalo nevjerovatno niko u Rusiji ali ni van nje ne zna da li je predsjednik Vladimir Putin oženjen ili ne kao ni koliko tačno ima djece. O njegovom privatnom žiovtu ruski mediji jako rijetko pišu jer je to osjetljiva tema koja bi novinare mogla koštati i zatvora, ali se već 14 godina po kuloarima šuška o jednoj žemi zbog koje je izgubio glavu.

Inače jedina žena koju je Putin ikada predstavio javnosti je bila njegova supruga Ljudmila sa kojom je bio u braku punih trideset godina. Imaju dvije kćerke, Mariju i Katarinu koje su danas odrasle žene, obje su obrazovane i udate za bogataše. Samo jednom prilikom ih je Putin spomenuo i tada je rekao kako njegove kćerke žive u Rusiji i nikada nisu živjele nigdje drugo. Obje govore tri svjetska jezika a jedna od njih govori i dva orijentalna po riječima ponosnog oca.

Najveća misterija u Rusiji je uloga koju u Putinovom životu ima gimnastičarka Alina Kabaeva koja je svojevremeno bila i svjetska šampionka i mnogi smatraju da ona može biti i djevojka i ljubavnica ali i žena ruskog predsjednika. Zato je dobila i nadimak Prva ljubavnica Rusije a sa Putinom  je povezuju još od 2008. godine kada su se pojavile i glasine da mu je rodila sina Dimitrija što je ona demantovala u intervjuu koji je dala za ruski Vog i rekla da joj je dječak sestrić a ne sin.

Prije 9 godina je Putinov politički protivnik Aleksej Navalni tvrdio da je Putin oženio Alinu ali je ovaj to negirao. Međutim na zimskim olimpijskim igrama koje su 2014. godine održane u Sočiju Putin je viđen sa vjenčanim prstenom na ruci što je samo još više podstaklo glasine.

Preporučujemo