Goca Božinovska otkrila u kakvom je STANJU otac Bojane Rodić nakon što ga je PREGAZIO konj: “Nije nimalo naivno… ”

0

Prošle sedmice su srpski mediji prenijeli informaciju da je otac sestara Rodić koje su postale poznate udajom za najpoželjnije srpske zetove Veljka Ražnato ića i Mirka Šijana, Bogdan, doživio tešku nesreću kada ga je konj pregazio te da je zadobio ozbiljne povrede glave i tijela.

Inače Goca Božinovska koja je poznata pjevačica i majka Mirka Šijana je i prija povrijeđenog Bogdana je sad otkrila u kakvom se stanju on nalazi ali i kako je došlo do nesreće. Rekla je da se konj koji je bio upregnut u zaprežno vozilo otrgao kontroli i udario Bogdana pri čemu mu je napukla čeona kost.

Goca je rekla kako mu je sada cijela glava u zavojima ali da neće morati na operaciju ali se i dalje nalazi u bolnici gdje doktori pomno prate njegovo zdravstveno stanje. Sve tri kćerke su se jako uplašile i odmah su otišle u Titel a Veljko koji ih je odvezao se vratio u Beograd zbog obaveza koje ima. Goca je rekla svom sinu i snahi da ništa ne brinu i da će ona čuvati njihovog sina a svog unuka te da i on ode u Titel da se ženama nađe pri ruci.

Ona sama još  nije išla jer ne želi da pravi gužvu a i mora da se brine o unuku ali svakako ima namjeru da ode i obiđe prijatelja kada iz bolnice dođe kući. I sam Bogdan jedva čeka da ga puste iz bolnice jer je čovjek koji voli da radi od jutra do mraka i ležanje ga ubija.

Preporučujemo