0gnjen Amidžić uslikan u crnoj elegantnoj haIjini, ŠOK izdanje voditelja!: Prekrstio noge i izvazvao lavinu komentara – šta će mu na 0VO reći žena? (FOTO)

0

Naši mediji i dio naše kulture oduvijek pozajmljuje dosta ideja sa Zapada, pa su noćne talk show emisije postale popularne. Bilo da gledate Zorana Kesića ili nekoga poput Ivana Ivanovića, dosta toga se prvo popularizovalo na Zapadu. Takva je i Ami G Show emisija koju vodi komičar i muzičar Ognjen Amidžić.

Prije nego je postao voditelj i medijska ličnost velike popularnosti, sigurno ste ga pratili kao pjevača u jako popularnoj pop grupi Flamingosi koja je imala zarazne pjesme komičnog i romantičnog karaktera, a koje je radio sa pokojnim prijateljem Marinkom Madžgaljem, a kao komičar i voditelj se naročito proslavio zadnjih godina. Mnogi ga gotive baš zato što se uvijek trudio kloniti skandala ali i zato što je gledao da svoj sadržaj učini što zanimljivijim. U svojoj Ami G Show emisiji bira zanimljive goste i daje im kojekakve igrice kako bi lakše izvukao odgovore na pitanja koja je pripremio za njih.

S obzirom da je neki dan bio 8. mart poznat svima kao Dan žena, Amidžić se izgleda odlučio na komičan način obratiti publici putem društvenih mreža tako što je podijelio sliku na kojoj nosi crnu haljinu. Ovo je bilo humoristično i znak podrške jednakosti spolova i tome da žene treba cijeniti.

Ipak, ljudi na Balkanu su, kao što to inače biva, počeli da ga osuđuju i govore kako on zapravo ne voli žene i kako je skrivao tu nastranost, iako je dobro poznata činjenica da je porodični čovjek i da je oženjen dugi niz godina. Izgleda da je njegova slika nekima ispala provokacija. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo