Znate li ko je pevačica sa slike? Najbogatija na srpskoj estradi! Ceca i JK su za nju sitna boranija! (Foto)

0

Biti pjevač danas i pjevač u vrijeme Jugoslavije kad su u pitanju narodnjaci je razlika kao dan i noć. U Jugoslaviji su vladali klasični narodnjaci i zabavnjaci te pjevačice poput Snežane Đurišić ili Ane Bekute su dominirale na svoj način, te su se isticale svojim prirodnim izgledom sa malo šminke.

U današnje vrijeme je postalo normalno da se bogate i slavne djevojke ponašaju kao one bahate djevojke sa Zapada koje sebe pretvaraju u plastične barbike zahvaljujući estetskim zahvatima poput liposukcije, plastičnih operacija, pumpanja usana, solarija i slično. Zato današnje narodnjačke i turbofolk pjevačice izgledaju skroz neprirodno spram onih starih pjevačica. Danas s vama dijelimo fotografiju jedne estradne legende za koju se zna da je jako bogata, ali se ne spominje kao njene izvještačene i bogate kolegice Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović u tom kontekstu. Živi danas u vili od dva miliona eura, ali se već dugo ne bavi muzikom.

Slika vam pokazuje jednu prosječnu ženu koja izgleda sasvim normalno, a ova žena je dokazala da se ne moraju raditi neke žestoke estetske korekcije da izgledate fino. U pitanju je pjevačica Vera Matović, a kada vidite slike otkako se proslavila, veoma je jasno da je održala neki vid prirodnosti tijela.

Vera je danas više posvećena svojoj porodici nego muzici jer je ipak u godinama i ima mnogo više konkurencije nego u doba svog najvećeg uspjeha. Njeno bogatstvo je jako veliko, iako ona ne priča javno o tome, ali dobro se zna koliko vrijede njene nekretnine i cjelokupna imovina na Balkanu.