Prije 24 godine je u cijelom svijetu bila najgledanija španska sapunica Zlobnica a glavnu ulogu je glumila Gabrijena Spanić koju dobro pamte starije generacije jer je ova jedna od prvih serija koje su poslije zaludjele Balkan i mnoge domaćice držale prikovanim za male ekrane.

Gabrijelin otac je rođen u Hrvatskoj a majka joj je iz Venecuele gdje je porodica i živjela. Ima i sestru blizankinju a obje su u mladosti bile manekenke. Iako je Gabrijela upisala fakultet psihologije shvatila je da želi da se bavi glumom a pošto je bila i misica vrlo brzo je dobila svoju prvu ulogu.

2007. godine se iz Venecuele preselila u Meksiko jer po njenim riječima u rodnoj zemlji vlada veliko siromaštvo. I dalje se bavi glumom ali i ako je okružena luksuzom njen život je komplikovan koliko i serije koje su je proslavile. Sa svojom porodicom je na ratnoj nozi i sa sestrom Danijelom ne razgovara već deset godina a zbog nje je iz kuće izbacila i brata i majku jer su i dalje održavali kontakt sa Danijelom.

Nikada nije u javnosti otkriven razlog za svađu među sestrama, ali je on svima očit jer je Danijela glumici otela muža koji je vrlo često tražio pomoć od bivše supruge kada je Danijela prije tri godine upala u komu i kada su ostali bez novaca. Gabrijela je prije nekoliko godina podigla i tužbu protiv svoje kućne pomoćnice tvrdeći da je ona trovala i nju i članove njene porodice pa je Marija Seleste osuđena na kaznu zatvora u trajanju od sedam godina. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo