Zbog ljubavi je promenila život iz korena, napustila Srbiju i odustala od glume: Ovo je životna priča VESNE TRIVALIĆ! (FOTO)

0

Bivša Jugoslavija je bila zaista napredna država koju nažalost nećemo više doživjeti. Tu je bilo mjesta za svakakav napredak od naučnog i medicinskog pa do umjetničkog i kulturnog. Dokaz ovoga su jako kvalitetni glumci od kojih su mnogi i danas aktivni. Prije je država ulagala novac u umjetnost i kulturu, danas naše države to slabo rade.

Jedna od čuvenih glumica s naših prostora koja je jedna od zadnjih generacija talenata koji su imali sreću da se bave ovim poslom u doba Jugoslavije je Vesna Trivalić koja je glumila u mnogim filmovima poput “Mi nismo anđeli” i serijama poput “Porodično blago”. Vesna je jedna multitalentovana žena – pored toga što je odlična komičarka, ona se interesovala za mnoge stvari pa je u svoje vrijeme svirala u bendu, slikala, trenirala odbojku i mnoge druge stvari, a studirala je glumu sa velikanima poput Srđana Todorovića, Dragana Bjelogrlića, Mirjane Joković, Brankom Pujić i drugima.

Njeni talenti su bili očiti od samih početaka i definitivno je obilježila domaću kinematografiju i televiziju. Međutim, došlo je do velikog preokreta davne 2001. godine kad je upoznala ljubav svog života – Nenada Paunovića. Uzeli su se i otišli u Dubai gdje su već dvije decenije i nje otad nema na sceni.

Ovi prostori su nestabilni i siromašni radi silnih tenzija, pa Vesna nije jedina koja je otišla odavde. Međutim, ona se jako često voli vratiti i kaže da joj je povratak u Srbiju kao dolazak na odmor jer je veliki domoljub i drago joj je doći nazad. Ostatak teksta o Vesni možete pročitati ovdje.

Preporučujemo