Javnost i mediji pomno su pratili kćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića, Atinu i Niku, još od samog rođenja. Sada u svojim tinejdžerskim godinama, njihovi vršnjaci su zaintrigirani načinom života ovih slavnih nasljednica. Kao rezultat toga, sestre su brzo prikupile veliki broj pratitelja na društvenim mrežama, postavši popularne ikone gotovo trenutno.

Usred medijske pažnje, Atina je djelovala nezainteresirano i odlučila se povući iz svega. U međuvremenu, mlađa kći Jelene Karleuše zapovijeda Tik-Tokom svojim sadržajem koji se može pohvaliti tisućama pregleda i lajkova. Svojim prirodnim šarmom i dosjetljivošću Nika Tošić lako je osvojila korisnike društvenih mreža, a svoj interes za modu širi i kroz svoje jedinstvene klipove.

U Nikinoj ljepoti i samom izgledu vidljive su česte izmjene, ali kako mnogobrojni instagram pratitelji ističu, ona izgleda prekrasno za jednu tinejdžerku i njena majka Jelena pažljivo pazi na sadržaj koji ona objavljuje, ali i na njen izgled. S njenom frizurom, bojom kose, šminkom i stilom odijevanja često se eksperimentira, a posebno su mlade djevojke gorljive pobornice tih promjena. Svi njeni unikatni dodaci izazivaju veliko zanimanje javnosti, a na njenoj posljednjoj objavi mnoge je privukla izuzetna ogrlica koju je nosila.

@.nikaspam

🇷🇸🇷🇸🇷🇸

♬ original sound – ❀

Ukrašen bijelim kamenčićima i dominira zadivljujućim tirkizno plavim draguljem, ovaj komad nakita bio je doista prekrasan. Na Nikin račun pljuštala su pitanja izbezumljenih tinejdžerica koje su za sebe željele pristupačnu ogrlicu. Očekivalo se da će komad biti skup, ali prizemna i skromna kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića pokazala je da joj ne treba luksuz. Nika je svojim prijateljima i brojnim pratiteljima sugerisala gdje će pronaći ogrlicu, jer više voli komade koji su svima dostupni. Kada sagledamo njeno ponašanje koje je svakako pod strogom kontrolom roditelja, nije ni iznenađenje da je javnost i korisnici društvenih mreža obožavaju toliko.

Preporučujemo