VODITELJICA BRUTALNO PONIZILA DOKTORICU KISIĆ – DARIJA, OBIĐITE DJECU SA SMETNJAMA U RAZVOJU AKO IMATE VREMENA OD FRIZERA I SKUPIH VEČERA KOJE VODITE, EVO ŠTA SE DESILO POSLE

0

Popularna doktorica Darija Kisić Tepalčevič je u u roku od samo godinu i po dana, od obične doktorice preko pandemije korona virusa stigla do pozicije ministrice zdravlja. Sve je to zaslužila sa svojim predanim radom. Ona je skupa sa doktorima Nestorovićem i Konom bila udarna igla kriznog štaba u najgorem periodu korona virusa. Ali, našem narodu niko ne može udovoljiti, pa je tako ona jako često bila na meti duštvenih mreža.

Vjerujemo da se mnogi od vas sjećaju da su joj davali kritike za njen izgled i za još mnogo toga. Jelena Obućina je u subotu imala jednu emisiju o djeci, koja imaju poteškoće u razvoju. Ona se fokusirala na socijalni rad u Beogradu, gdje ima inforamcija da se djeca napastvuju, a ovom prilikom je i javno prozvala doktoricu Kisić. Izjavila je da djeca spavaju u prljavim krevetima, dok ministarka ima novu frizuru i dok se šepuri po društvenim mrežama, umjesto da o njima brine.

Preporučujemo