Malena TARA ĐOKOVIĆ glavna zvezda u Dubaiju! Novak i Jelena izveli ćerku u provod, pogledajte prve fotografije!

0

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je postao glavna tema svih svjetskih medija nakon što je deportovan iz Australije gdje je otišao da brani titulu na prvom grend slemu u sezoni. Iako je imao valjano izuzeće i vizu ona mu je po slijetanju u ovu zemlju poništena i čak je jedno vrijeme proveo u imigracionom pritvoru a sve zbog toga što nije primio vakcinu protiv kovida i prema mišljenju tamošnje vlade predstavljao je opasnost jer je mogao da utiče na porast broja ativaksera.

Tako je Novak došao u situaciju da u skore  nijednu državu u kojoj se održavaju veliki turniri neće moći da uđe jer je i dalje stava da ne želi da primi vakcinu što je njegove fanove razočaralo ali mu mnogi i čestitaju na principijelnosti.

Ipak Novak je sa svojom porodicom otputovao na turnir koji se održava u Dubaiju a svu pažnju okupljenih novinara je ukrala njegova kćerkica Tara koja jeizgledala neodoljivo u bež kombinaciji i nije ispuštala ruku svoga tate. Novak i Jelena su u Dubaiju prvo obišli paviljon Srbije na Dubai Expo pri čemu se Novak upisao u knjigu utisaka a Jelena se čak i obratila prisutnima.

Malena Tara koju su Jelena i Novak do mastersa u Parizu krajem prošle godine držali daleko od očiju javnosti je sve oduševila nakon što je ocu pružila emotivni zagrljaj nakon osvojene titule i to mu je bilo najdraži momenat u prošloj godini kako je i sam rekao. Novak se uveliko priprema za turnir u Dubaiju koji počinje 21. februara i sada je prilika da pokaže na terenu da je još uvijek najbolji.

Preporučujemo