VESNA JE PRE MILOMIRA MARIĆA BILA U BRAKU SA DŽEVDETOM: Evo kako on izgleda, A TEK DA VIDITE NJIHOVOG SINA! (FOTO)

0

Ljubav funkcioniše kod svakog na svoj način, a kod mnogih je takav da se ljudi jednostavno razvedu nakon par godina zajedništva. Važno je ostati u što korektnijim odnosima i razmišljati najviše o djeci ako ih imate. Slavne ličnosti mogu biti i dobar i loš primjer jer svi vidimo njihove postupke.

Danas otkrivamo jednu manje poznatu činjenicu o slavnoj spisateljici Vesni Radusinović koja je već dugo u vanbračnoj zajednici i skladu sa svojim partnerom i vlasnikom Hepi televizije – Milomirom Marićem. Njih dvoje imaju nesvakidašnju vezu za naše prostore i ponosni su na to, ne mareći šta će društvo reći o svemu tome. Milomir je nju osvojio, kaže Vesna, ne cvijećem, ne poklonima i ne komplimentima. Ono čime je osvojio bi mnogim ljudima djelovale kao neke negativne karakteristike, a to su cinizam, drskost i sarkastičan humor koji je, kako sama priznaje, i danas privlači. Posebno je pomogao pozitivan odnos s njenim sinom Vedranom.

Ono što malo ko zna je to da je Vesnin prvobitni izabranik bio Dževdet Tuzlić i on je Vedranov otac, ali unatoč svemu tome, Vedran i Milomir su našli zajednički jezik i mnogo se vole. Iako mu nije biološki sin i iako se još nije vjenčao Vesnom, oni imaju skladan suživot i sreću.

Mnogi bi mogli naučiti od njih to da nije potrebna biološka srodnost ili gomila bračnih dokumenata da porodica bude sretna i na okupu. Također možemo naučiti to da uvijek postoji druga osoba za nas ako nismo sretni s nekim u vezi ili u braku nakon mnogo godina.