Jovana Joksimović već dugi niz godina poznata je i cijenjena voditeljka u Srbiji, posebno po tome što je postala glavno lice jutarnjeg programa na TV Prva. No, vijest da je prije više od tri godine razriješena dužnosti mnoge je šokirala i razočarala. Unatoč ovom neuspjehu, Joksimovićev utjecaj na srpsku pop glazbu ostaje vječan, a njene je pristaše i dalje smatraju modelom za oponašanje i izvorom motivacije.

U početku je bila raširena pretpostavka da će svi televizijski kanali biti rezervirani isključivo za njenu upotrebu, međutim, mnoge je šokiralo saznanje da je osigurala mjesto na K1, privatnoj televiziji koju vodi njezin suprug, proslavljeni glazbenik Željko Joksimović. Par se prvi put upoznao 2008. godine, dok su bili domaćini Eurosonga, cijenjenog natjecanja koje je u Beograd dovela pobjednica Marija Šerifović sa svojom pjesmom “Molitva.

Unatoč početnom neprijateljstvu jedno prema drugome, brzo su razvili ljubav i na kraju se vjenčali. Kao što možemo vidjeti na osnovnu njihovih profila na društvenim mrežama, njihov brak nastavlja cvjetati do danas. Jovana je u međuvremenu rodila sina Kostu, a nakon ponovnog razvoda od supružnika saznala je da nosi blizance zbog čega se povukla iz javnosti. Unatoč tome, paparazzi su je svojevremeno uspjeli snimiti s očitim izraženim trbuhom, no ona je djelovala ushićeno i jedva je čekala pozdraviti svoje kćeri blizanke Anu i Srnu, koje su nedugo nakon toga i rođene.

Jovana je tijekom modne revije snimljena kamerom i bila je odjevena u neuobičajenu, prozračnu ljetnu haljinu na bretele i praktične balonere. Također je odlučila dodati svjetlije pramenove svojim već crvenim pramenovima, promijenivši boju kose. Unatoč trudnoći s blizancima, Jovana je uspjela održati svoju težinu te se ubrzo nakon poroda vratila svojoj besprijekornoj tjelesnoj građi.

Preporučujemo