TOTALNI HAOS NA SRPSKOM VENČANJU: Mladoženja pred matičarem KUMU postavio pitanje koje im je OKRENULO ŽIVOTE NAOPAČKE!

0

Preljuba je gadna stvar, ali se može desiti ama baš svakome. Današnja priča nam pokazuje da postoje iskušenja kojima je teško odoljeti jer smo ipak nesavršena bića. Naime, jedan momak i njegova djevojka su dugo bili u vezi i živjeli zajedno, a ona je trebala odraditi praksu u drugom gradu.

Njegov prijatelj iz djetinjstva joj je ponudio da praksu odradi u njegovoj firmi i to je njima dvoma omogućilo da doprinose više novca svom kućanstvu i tako su isplanirali i zakazali svadbu. Sve je djelovalo super jer je ona dobila taj posao kod tog druga, ali je radila dokasno svaki dan. Njen momak i budući muž se zapitao što toliko često kasni kući i što ima ta stalna poslovna putovanja, ali se nije bunio jer mu je drug učinio veliku uslugu. Jedan dan je kasnila kući, dva mjeseca prije svadbe, pa je njen momak otišao u bar sa svojim društvom.

Međutim, na parkingu je primjetio svog druga u autu i njegovu djevojku kako se ljube i odlučio da ih ponizi na svadbi. Svo to vrijeme su ga varali iza leđa, a kad je došlo vrijeme da on kaže sudbonosno “da”, pitao je svog druga, a ujedno i kuma, koji od njih dvojice je uzima.

Svi su bili šokirani, a kum je rekao da ona pripada svom momku, potpisao se i napustio svadbu. Mlada je plakala i taj dan joj je bio uništen, te su je poslije svi osuđivali, iako se na kraju udala za svog momka kojeg je voljela. Otkrila je da je šef ucjenjivao da spava s njim, ali to nije istina – samo joj je bilo uzbudljivo biti s nekim novim muškarcem za promjenu, iako ga nije voljela.