Kći Ace Pejovića prije nešto više od godinu dana završila je osnovnu medicinsku izobrazbu na Sveučilištu u Beogradu. Još tada je proslavljeni srpski glazbenik izrazio neizmjeran ponos svojom nasljednicom koja ga ne prestaje oduševljavati svojim uspjesima na tom polju. Ovaj nedavni primjer nije iznimka od tog trenda.

Nakon razdoblja generalizacije, pomaknula je svoj fokus na specijalizaciju za Aziju, nakon čega je uslijedila Južna Amerika. Taman kada se činilo da će nastaviti u tom smjeru i ponovno stažirati u inozemstvu, svojoj je obitelji priopćila neočekivanu vijest koja se brzo proširila raznim medijima.Razinu ushićenja pjevača, njegove supruge Biljane te Marijinih sestara Magdalene i Ive teško je precijeniti. Uzrok njihove goleme radosti doista je nevjerojatan.

Marija je nedavno sa svojim najbližima podijelila da je donijela odluku da specijalističko školovanje nastavi u glavnom gradu Srbije na VMA. Ovo je moglo biti iznenađenje za neke od članova njezine obitelji jer je poznato da je Marija izrazila snažnu želju studirati u inozemstvu. Na osnovu vizualnih dokaza objavljenih na Instagramu, čini se da je kćerka Ace Pejovića ili trenutno zaposlena na terenu ili radi na jednoj klinici specijaliziranoj za estetsku medicinu.

Glazbenik je nedvojbeno jedan od najponosnijih i najsretnijih očeva na svijetu, a to dokazuje i njegovo često hvalisanje uspjesima svoje kćeri. Nesebično dijeli djeliće iz svog privatnog života, povremeno na društvenim mrežama objavljuje fotografije s ostalim članovima obitelji kako bi ih njegovi pratitelji vidjeli. Sve tri Acine voljene kćeri su mlade žene koje su visoko obrazovane i poletne, imaju snažan osjećaj samosvijesti i neovisnosti. Slobodni su ostvarivati ​​svoje ciljeve i težnje, bez ikakvih prepreka. Marija se posebno oduševila u medijima zahvaljujući svojim zapaženim uspjesima. Očito je da su joj predodređena još veća postignuća u danima koji dolaze.

Preporučujemo