Ana Bekuta je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike na našim porstorima već decenijama a mlađe generacije su imale priliku da je upoznaju kao člana žirija u najglednijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda koje se prikazuje već 18 godina i ni najmanje ne gubi na svojoj popularnosti.

Anin privatni život je jako zanimljiv javnosti posebno posljednjih desetak godina kada je bila u vezi sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom poznatim političarem koji je preminuo prije godinu dana. Mrka se nikada nije razveo od svoje supruge Daše i brinuo je o njoj do posljednjeg dana a Ana je ovakav njihov odnos podržavala što pokazuje koliko je ona žena velikog srca.

Još jedan primjer iz njenog privatnog života to dokazuje a radi se o njenoj bivšoj snahi Jeleni Konotar kojoj je pjevačica prepisala kuću u kojoj ona živi sa sinom i kćerkom nakon razvoda od Aninog sina Igora Polića. Ana i dan danas ima odličan odnos sa majkom svojih unuka a u svim važnim momentima ona je bila uz svoju porodicu, sina, snahu i njihovu djecu.

Kada je došlo do problema u Igorovom braku Ana jepokušala da im pomogne da ih prevaziđu ali nije u tome uspjela i iako se pjevačica nije slagala sa njihovom odlukom oni su se razišli. Kada je shvatila da više ništa ne može da uradi po ovom pitanju Ana je učinila sve da im svima pomogne a sa svojom snahom koju obožava od prvog dana i dalje ima isti odnos. Ko god ih poznaje tvrdi da je rijetko vidjeti ovakav odnos između snahe i svekrve posebno kada su bivše kao u ovom slučaju.

Preporučujemo