Ćerka Aleksandre Radović prava je lepotica! Upoznajte Ninu Zeremski koju je pevačica dobila sa poznatim biznismenom (FOTO)

0

Aleksandra Radović je po mišljenju mnogih jedna od najboljih pop pjevačica u regiji  uz Mariju Šerifović a njena publika je uglavnom ženska jer tekstovima koje piše ona pripadnice ljepšeg pola pogađa pravo u srce.

Pjevačica svoj privatni život pokušava da čuva što dalje od očiju medija i javnosti pa se tako o njemu ni ne zna puno osim nekih osnovnih činjenica koje se ne mogu sakriti. Ona je bila u vezi sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim i to jako dugo ali je i to uspjela da sakrije od javnosti sve dok nije ostala u drugom stanju i rodila svoju kćerku Tinu. Tada se saznalo i za njihovu ljubav koja na žalost nije opstala i njih dvoje su raskinuli kada je Tina bila stara samo mjesec dana.

Pjevačica je bila ta koja je ostavila Zeremskog ali nikada nije otkriven razlog mada se zna da su se voljeli i da je njihova kćerka plod te velike ljubavi koju su osjećali jedno za drugo. Od momenta kada je postala majka Aleksandri je njena kćerka cijelis vijet i sve se vrti oko nje. Pjevaččica je sve u svom životu podredila Tini a samo jednom prilikom je pričala o tome kako je kao samohrana majka zbog svoje kćerke donijela neke važne odluke a istakla je i kako je njena kćerka njen pokretač i razlog zbog koejg radi milon stvari.

Aleksandra rijetko objavljuje fotke svoje kćerke ali postoji nekoliko njih na kojima se može vidjeti kako Tina izgleda kao što su na primjer one koje su nastale na zajedničkom putovanju mame i kćerke a koje je bilo poklon iznenađenje za Tinu za kraj školske godine koju je završila odličnim uspjehom.

 

Preporučujemo