SVE ŽENE VLADIMIRA PUTINA: Šuška se da je OVU čistačicu pretvorio u milionerku! (FOTO)

0

Posljednja tri dana cijeli svijet priča o samo jednom čovjeku koji se usudio da započne rat u Evropi napadom ruske vojske na Ukrajinu a radi se o predsjedniku Vladimiru Putinu koji suvereno vlada ovom velikom zemljom posljednje 22 godine.

O njegovom privatnom životu se jako malo zna u javnosti a neke od poznatih činjenica su da je 30 godina bio oženjen Ljudmilom koja mu je rodila dvije kćerke. Ova žena je 2014. godine odjednom nestala iz javnosti ali i iz Vladimirovog života a nakon razvoda njega su povezivali sa mnogo žena ali najglasnija su bila ona šuškanja o ljubavnoj vezi sa Alinom Kabajevom koja je bila svjetska šampionka u gimnastici.

Pojavile su se i glasine da mu je  rodila blizance a ubrzo nakon toga je i ona nestala. Kakav je njegov ljubavni status danas i da li je oženjen ili ne to ne zna niko i u javnosti je predstavio samo svoju suprugu Ljudmilu koja mu je rodila Mariju i Katarinu. Marija sa svojim mužem holanđaninom Joritom Fansenom živi u Moskvi i navodno imaju jedno dijete jer je Putin u razgovoru sa poznatim rediteljem Oliverom Stounom priznao da je postao djed ali da se na žalost jako rijetko igra sa unukom.

Druga kćerka Katarina je akrobatska plesačica koja sada zauzuma visoku poziciju na univerzitetu u Moskvi. Bila je udata pet godina za ruskog milijardera Kirila Šamalova. Inače tokom godina su Putina povezivali sa mnogim ženama a posebno se spominje njegova afera sa bivšom čistačicom Svetlanom Krivonogi koja mu je navodno rodila i kćerku koja danas ima 17 godina. Ostatak pročitajte ovdje.