Šta ovo bi? Supruga Milana Kalinića glavna meta ogovaranja, pogledajte samo kako se obukla! (FOTO)

0

Slava sa sobom uvijek donosi neke cijene koje mnogi nisu spremni platiti i to ih često košta karijere i daljeg uspjeha. To se naročito odnosi na estradne ličnosti koje se bave zabavom i umjetnošću. Oni koji svoj posao striktno rade radi umjetnosti s ovim nemaju problema, ali takvih je malo.

Bilo da je osoba glumac, pjevač, muzičar, režiser, modni dizajner ili nešto što je srodno ovim zanimanjima, poenta je postala uvijek biti u dodiru sa obožavaocima i u dobrom odnosu s medijima. Neki medije iskorištavaju tako što upadaju u skandale i tako se uvijek priča o njima, dok drugi djeluju normalno. Često se komentarišu pojave određenih ličnosti – neki obožavaoci kritikuju neke zvijezde jer se oblače skromno, dok drugi napadaju estradne ličnosti kad se obuku skupocjeno pa važi očito tu ona stara poslovica “nije se rodio ko je narodu ugodio”. Čini se da je jedna slavna ličnost ubola pravi balans.

Radi se o supruzi čuvenog Milana Kalinića koja se nedavno s njim pojavila u javnosti nakon dužeg odsustva. Došli su zajedno na promociju knjige Siniše Kovačevića, ali očito je lijepa Sandra Kalinić ta koja je skrenula pažnju na sebe svojom ljepotom i jednostavnom pojavom jer svi pišu samo o njoj.

Njeno pojavljivanje u javnosti nakon dužeg vremena je navelo mnoge da primjete kako je ubola jednostavnu ali učinkovitu kombinaciju odjevnih predmeta. Jednostavni bijeli sako, blago poderane farmerke, minimalan nakit, jednostavna tašna i neobične papuče koje su bile glavni modni detalj na njoj su pobjednička kombinacija koju su mnogi hvalili na događaju. Šta vi mislite o ovome?

 

Preporučujemo