SRAMOTA, DOK MU BIVŠA ŽENA UŽIVA U LUKSUZNOJ VILI OD 3 MILIONA EURA, majka Duška Tošića se pati u oronuloj kućici! (FOTO)

0

Roditelji su među najvažnijim ljudima u našim životima ukoliko smo u dobrim odnosima s njima. Oni su ipak ti koji nam podare život i daju sve od sebe da nas othrane i odgoje, mada ima i slučajeva gdje je roditelj jako loš prema dijetetu i onda se zapitate da li svako može biti roditelj.

Kada se zaposlimo ili čak obogatimo, važno je da se brinemo o našim voljenima koji su tu bili s nama od samog početka i gurali nas naprijed, pa tako je važno da se pobrinemo za naše roditelje koji jako rijetko traže išta od svoje djece osim ljubavi. Mnogi su se osvrnuli na ovo kad je u pitanju slavni fudbaler Duško Tošić, za kojeg svi već uveliko znaju da je suprug Jelene Karleuše. Budući da je Karleuša magnet za skandale, a i sama ih često stvara, nije čudo što je Duško stalno na meti medija radi nje.

Tračevi se rađaju o njima dvoma sa svih strana i špekuliše se da imaju problema u braku jer je navodno Tošić nevjeran prema Karleuši. Još jedan trač je osvanuo kad je procurila fotografija kuće roditelja Duška Tošića koja je stara i pomalo oronula, a tu fotografiju danas dijelimo s vama.

Pratioci su istakli kako Dušku nije bio problem izdvojiti pet miliona eura da kupi Karleuši luksuznu vilu, a ne želi roditeljima renovirati kuću. Drugi ipak govore kako su njegovi roditelji skromni i nemaju namjeru da se pretjerano ističu i stoga su odlučili da žive u kući istoj kao i kod ostalih.