Spakovala je kofere, ali je onda saznala da je TRUDNA: Ovo je ćerka Miroslava Ilića kojoj se svet preokrenuo u sekundi! (FOTO)

0

Život je pun iznenađenja i neočekivanih momenata koji nas zauvijek obilježe i odvedu naše živote u skroz drugom pravcu. To najbolje poznaje kćerka pjevača Miroslava Ilića, a ona se zove Marija Ilić i takvo nešto je iskusila na svojoj koži kada se trebala udati prije više od dvadeset godina.

Naime, u zadnje vrijeme svi pamte slavnog pjevača narodnjaka Miroslava Ilića po tome što ne želi da prizna svog sina iz ljubavne afere sa drugom ženom i mnogi ga kritikuju redom što se ponaša tako kako se ponaša prema njima u javnosti i privatno, ali izgleda da mu je odnos s ostalom djecom dobar. Štaviše, otkrio je svoje radosti vezane za ulogu djeda i smatra da su ga unuci podmladili. Marija ima dva sina sa svojim mužem Draganom Šutanovcem koji joj je nekako bio neplaniran preokret u životu kada je jedne sudbonosne noći prišao u kafani da je proba osvojiti.

Ovaj bivši ministar odbrane je slavnoj Mariji prišao i ona ga je odmah očarala, a kad mu je otkrila prezime, on se našalio da je isto kao kod Miroslava Ilića, pa se šokirao kad mu je otkrila da je stvarno kći slavnog pjevača narodnjaka i Dragan sada voli da prepričava ovu anegdotu.

Marija je inače visokoobrazovana i uspješna žena koja se školovala za menadžment u Velikoj Britaniji i Francuskoj i radila je u jako visokim i prestižnim pozicijama u slavnim bankama. Trebala je da se odseli u Kanadu i svi su papiri bili spremni, ali kad je saznala da je trudna, Dragan i ona su odlučili ostati u Srbiji.