Romantični život Cece Bojković obilježen je brojnim prekidima i emotivnim sukobima, a “kritičari” na društvenim mrežama su ga prozvali burnim upravo zbog zbog glumicinih višestrukih brakova koje je imala. Kako je u javnosti već poznato, prvog supruga Miloša Žutića Ceca je upoznala dok ju je spremao za Akademiju, a vjenčali su se već na Cecinoj trećoj godini studija u Pozorištu “Dadov”, dok se nakon izvjesnog perioda rodila kćerka Katarina.

Ljubavni život poznate glumice ispraćen je sa velikom medijskom pažnjom i njen prvi brak je okončao kada je Ceca upoznala drugog muškarca, a riječ je o Ljubimiru Draškiću, kojeg je zavoljela već na prvi pogled. Glumica svojevremeno nije željela tajiti svoje emocije i svom suprugu je veoma brzo priznala da gaji posebne osjećaje prema novom muškarcu u njenom životu. “Vezu sa Ljubomirom započela sam kao već odrasla osoba, a naša ljubav se pojavila za vrijeme zajedničkog boravka u žiriju za nagradu “Bojan stupica”.

Provodili smo veoma puno vremena zajedno, radili smo na istim projektima i imali smo mnogo zajedničkih tema, zbog čega su se moji osjećaji tako brzo pojavili i naprosto sam se zaljubila. S prethodnim suprugom sam bila zaista iskrena i nisam željela skrivati svoja osjećanja od njega, prvenstveno, cijenila sam njegove mišljenje i nisam željela da sva nova dešavanja doživi kao prevaru.” – izjavila je glumica svojevremeno dodavši da je njihova ljubav bila veća od svih prepreka na koje su naišli.

Tako je svojevremeno objavljenja i fotografija nje i njenog tadašnjeg odabranika i zaista, zaljubljeni pogledi su bili veoma očiti. “Moji odnosi su bili isprepleteni u 80-ima. S Mucijem sam tada započela zajednički život bez da sam prethodno potpisala razvod od Miloša. Moja i Mucijeva ljubavna veza bila je jača od zakona, a službeno smo stupili u zajednicu tek 1990, jer i on je iz prvog braka izašao na isti način kao i ja.” – kazala je Ceca.

Njihova romansa prekinuta je sa tragičnim gubitkom Cecinog drugog supruga, kojeg glumica nije mogla napustiti u teškim trenucima njegovog života. “To je bio kraj 90ih godina i pokazivao je neke simptome koji su me podsjećali na depresiju. Jednostavno, bio je bezvoljan i nije pokazivao interes za stvari koje su ga prije veselile, a naravno, nije želio ni posjetiti ljekara kako bi sa sigurnošću mogli reći o čemu se radi.

Nakon toga je uslijedilo bombardovanje i njegovi prijatelji su ga zatim odveli u bolnicu “Sveti Sava” gdje mu je medicinsko osoblje naknadno otkrilo krvožilne probleme.” – ispričala je svojevremeno, te u nastavku dodaje da je preminuo od srčanog udara tokom 2004. godine, a tada je imao 67. godina. Baš kada je pomislila da je njena ljubav završena za sva vremena i da se više neće pojaviti takve emocije, Ceca je stupila u novu romansu koja traje već godinama unazad i kako je poznato, svoju sreću je pronašla sa diplomatom Slavkom Kruljevićem.

Preporučujemo