Prvi susret Siniše Mihajlovića sa vanbračnim sinom kida dušu! Nakon 11 godina Marko konačno u zagrljaju oca! (FOTO)

0

Siniša Mihajlović je jedan od najboljih fudbalera ikad na našim prostorima a u svojoj karijeri je igrao za poznate klubove i za reprezentaciju svoje zemlje. Nakon što je okačio kopačke o klin Siniša je nastavio da se bavi trenerskim poslom isto tako uspješno i sa njim nije prekidao ni kada je prije nekoliko godina saznao da boluje od opake bolesti sa kojom se za sada uspješno bori.

U svemu su mu najveća podrška njegovi najbliži, porodica koju pored njegove supruge, poznate italijanske voditeljke Arijane čini i njihovo petero djece. Par ima tri sina Dušana, Miroslava i Nikolasa i dvije kćerke Virdžiniju i Viktoriju a malo je poznato da Miha ima i jednog vanbračnog sina koji se zove Marko.

Siniša nikada nije izbjegavao da govori o njemu kada bi ga novinari pitali. Rekao je kako je Marka priznao čim je saznao za njegovo postojanje i da je plaćao redovno alimentaciju ali da je čekao da on odraste da bi se prvi put sreli jer je želio da mu kaže sve što ima kada budu obojica odrasli ljudi. Mihajlović je tvrdio da je gorio od želje da se sretne sa Markom i da ga vidi ali se to nije desilo sve do 2004. godine.

Marko je rođen u vezi koju je Siniša tada imao sa jednom italijankom prije Arijane i upravo je Sinišina supruga bila ta koja je insistirala da njen muž pozove Marka kod njih u goste. To se i desilo kada je Marko imao 11 godina a i Sinišini roditelji su bili presretni što su napokon upoznali svog najstarijeg unuka, a Mihina majka je skoro pala u nesvijest kada je vidjela koliko njih dvojica liče i plakala je od sreće.