Već nešto više od godinu dana, Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić su neiscrpna tema svih medija u regionu, a bivši fudbaler je nakon svoje igračke karijere preuzeo poziciju menadžera, te je od početka bio pod budnim okom novinara. Podsjetimo, Jelena je prvobitno najavila razvod, tada je nastala velika medijska bura a nakon toga se par uopšte nije želio oglašavati na ovu temu. 

Veza između Jelena i Duška, trajala je nešto više od 14 godina, a veliki broj njenih obožavatelja šokirala je objava popularne pjevačice na Instagramu neposredno prije objave razvoda, u kojoj je pisalo da ih Duško više ne smatra dijelom svoje obitelji. Od tada do danas nije poznato da li je do razvoda došlo, iako je prije svega Jelena bila ta koja je poticala kontroverze. Duška su u međuvremenu povezivali i s nekoliko poznatih žena s našeg područja, a jedna od njih je i Ana Jovanović, bivša supruga pjevača Peđe Jovanovića.

Pejina karijera napreduje veoma dobro posljednjih nekoliko godina, a u privatnom životu sudjelovao je u jednoj emisiji i raspravljao o razlozima propasti svog braka i generalno propasti ljubavi za koju je vjerovao da će trajati do kraja života. Ipak, priznao je da je ponovno nakon rastanka emotivan te da su on i njegova bivša supruga ostali bliski prijatelji.

Njih dvoje i danas imaju svakodnevne telefonske razgovore, priznao je da je on većim dijelom kriv za rastanak jer je izgubio kompas, što ona nije mogla tolerirati. Raspravljao je i o navodnoj vezi Ane i Duška Tošića, izjavio je da je Ana sada oslobođena navodne ljubavi svog života i da može birati s kim želi biti, rekao je i da je podržava u svemu. O njenom druženju s Duškom nije želio komentirati jer nije upoznat s tim informacijama.

Preporučujemo