PREKO OVOGA JOJ NE PRELAZI: Otkriveno poreklo snaje Lidije Vukićević i sve poteškoće koje ima sa slavnom svekrvom! (FOTO)

0

Po mnogima je Lidija Vukičević jedna od njaljepših glumica na ovim prosotrima a prosto je nevjerovatno da joj godine ne mogu ništa i da nije nimao ostarila bar naizgled i može stati na crtu i mnogo mlađim djevojkama.

Glumica iz braka sa poznatim fudbalerom Mitrom Mrkelom ima dva sina koji su odrasli ljudi a jedna od njih Andrej je već godinama u vezi sa Nađom Ilić koja je izuzetno atraktivna i lijepa mlada dama. Od kada je na svom Instagramu Andrej počeo da objavljuje njihove zajedničke fotografije svi se pitaju ko je ona i iz kakve porodice potiče kao i čime se bavi i kakva ima interesovanja.

Naravno pripadnice ljepšeg pola bi voljele da znaju i kako joj je pošlo za rukom da osvoji Andreja ali po svemu sudeći i njegovu majku Lidiju. Mediji su otkrli da se Nađa već godinama jako uspješno bavi manekenskim poslom i da ima velike ambicije pa ne čudi što ima angažmane po cijelom svijetu.

Od samog početka svoje manekenske karijere je radila u mnogim velikim gradovima od Šangaja pa do Njujorka a tako je i danas. Ona zahvaljujući svom poslu putuje puno više od svog izabranika koji je sportski menadžer i koji je jako uspješan u svom poslu. Njih dvoje su uspjeli da izgrade skladnu vezu a Nađa potiče iz velike porodice i ima dvije sestre i jednog brata i oni su joj pored roditelja i Andreja najvažniji na svijetu. Ona je više puta pokazala da joje porodica na prvom mjestu a nije pozato da li će joj Lidija to uzeti za zlo jer nejn sin nije prvi.

Preporučujemo