POZNATA PJEVAČICA BEZ PREBIJENE PARE U PATIKAMA ZAKUCALA NA VRATA POPOVIĆA: Njoj je Saša spasao karijeru i danas je dio ESTRADE! EVO O KOME JE RIJEČ..(FOTO)

0

Poznata pjevačica Indira Radić je na početku karijere izdala dva albuma. Ali, nakon velikog uspjeha je ostala bez novca i tražila je pomoć od Saše Popovića. Saša je jednom prilikom ispričao kada je prvo put upoznao slavnu pjevačicu i kako je izgledao trenutak kada je došla da traži pomoć.

“Indiru sam upoznao prvi put na jednoj turneji u Švicarkoj, a prvu saradnju sam sa njom ostvario 1996. godine. Došla je u produkviju “Zam”, onako u patikama, farmericama i rekla: “Jel možete vi meni nešto da uradite? Ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, doviđenja i laku noć. Rekao sam da ću joj uraditi album i da se javi prvog septembra”- rekao je Saša prije par godina u emisiji na Grand televiziji.

Indira se povukla iz medija u posljednje vrijeme ali ima redovne nastupe. Kako je rekla jednom prilikom, odlučila je da svoje mjesto prepusti mlađima. Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučujemo