Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš već godinama slove za jedan od najkompatibilnijih parova u glazbenoj industriji. Njihovo dugogodišnje zajedničko iskustvo nema konkretnu formulu za uspjeh i ističe se da nikada nisu imali glasine o razvodu, a jednom su pokušali proširiti lažnu priču o svojoj razdvojenosti, te su na kraju odustali od te ideje.

Zorica je više puta tokom svojih javnih obraćanja tvrdila da se ljubav ne može sažeti u recept, ali priznaje da ona i Kemiš svaki trenutak u danu provode zajedno. Iako često imaju oprečna mišljenja, brzo ih rješavaju i njihova veza ostaje čvrsta uprkos svim nedaćama na koje nailaze kroz zajednički život. Zorica također priznaje da se često duri, iako je svjesna da je ona sama najviše kriva. Iako su se morali prilagoditi rano u svojoj vezi, njihovo partnerstvo sada funkcionira besprijekorno.

U centru pažnje nedavno je bio bračni par Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, kada je njihova ćerka u društvu supruga Miloša Vujanovića prisustvovala “Story Celebrities Only Party”. Zlata Vujanović izazvala je veliku pometnju na samom ulazu i izazvala neizmjeran ponos na svoju majku Zoricu.

Kćer Zorice Brunclik je tokom večeri odala počast imidžu i karijeri svoje majke odjenuvši istu kultnu haljinu kakvu nose u kultnim scenama filma “Žikina dinastija”. Kako smo mogli vidjeti, Zlata Vujanović bila je odjevena u zanosnu zlatnu šljokičastu haljinu koja je oduševila mnoge i zbog toga je pobrala brojne komplimente. Zorica, ponosna na modni odabir svoje kćeri, nije mogla prestati smješkati se i slikala se sa partnerom koji je bio upečatljiv kontrast odvažnom i glamuroznom outfitu njene kćeri.

Preporučujemo